Hírek

A Thermowatt újpesti rendszerének bemutatása a Novum 2022.03.23-i adásában

A Thermowatt újpesti rendszerének bemutatása a Magyar Televízió Novum műsorának 2022.03.23-i adásában

Tovább

A Thermowatt csapata fénnyel teli Karácsonyt és egészségben, szeretetben teljes Új Évet kíván!

Tovább

A Thermowatt technológia bemutatása a Multiverzum, 2021.12.12-i adásában

A Thermowatt technológia bemutatása a Multiverzum, 2021.12.12-i adásában

Tovább

Thermowatt Kft. a Smart Budapest Ötletverseny díjazottja

A Thermowatt Kft. - Budapest hőtérképe - szennyvízhőre, mint megújuló energiaforrásra alapozva - ötletével a Smart Budapest Ötletverseny díjazottja. A díjak átadására 2021. december 1-én került sor a Smart Budapest Közösség alakuló ülésével egyetemben.

Tovább

Thermowatt Kft. a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozón

A Thermowatt Kft. kiállítóként vett részt a 2021. november 29 - december 5. között megrendezésre kerülő Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozón.

Tovább

Thermowatt Kft. a G7.hu -n - Az innovatív magyar cég abban látta meg az üzleti lehetőséget, amit lehúzunk a wc-n

Tovább

Szennyvízhő-hasznosítás hőszivattyúval cikk az Épületgépész Szaklap 2020 októberi számában

Tovább

THERMOWATT KFT SIKERESEN BEFEJEZTE VÍZIPARI PROGRAM KERETÉBEN MEGVALÓSULT PÁLYÁZATI PROJEKTJÉT

A 2019 évi Vízipari Pályázati Program keretében 2019. április 1. napon megkezdett egy éves projektje eredményeinek köszönhetően Thermowatt Kft. részletes és magas szintű, releváns piaci ismeretekkel, potenciális partnerkört és beruházási helyszíneket is feltáró piackutatással, továbbá megújult promóciós marketing eszközökkel a birtokában indulhat a beazonosított külföldi piacok meghódítására.

Tovább

THERMOWATT EURÓPAI SZABADALOMMAL A ZSEBÉBEN KÖVETKEZŐ LÉPÉSEIT TERVEZI

„A Thermowatt és a szennyvízhő hasznosítás technológia új piaci lehetőségeinek felmérése” című pályázati projektet valósít meg Thermowatt Kft. a Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával a Vízipari Pályázati Program keretében.

Tovább

Malajzia Nemzetközi Kereskedelmi és Ipari Miniszteri találkozó

2019. novemberében hazánkba látogatott Datuk Darell Leiking Maláj Nemzetközi Kereskedelmi és Ipari Miniszter, akivel lehetőséget kaptunk egy személyes találkozóra.

Tovább

Nemzetközi fejlesztések

Nemzetközi fejlesztési stratégiája keretében a Thermowatt Kft. rendszeresen részt vesz a potenciális célországokban rendezett konferenciákon, szakmai kiállításokon.

Tovább

Délkelet Ázsiai üzleti út során Thermowatt Maláj cégekkel írt alá együttműködési és titoktartási megállapodásokat

A 2017. szeptember 13-án Magyarország Kuala Lumpur-i Nagykövetsége szervezésében megvalósult Magyar–Malajziai Vízügyi Innovációs és Networking Fórumon Kiss Pál a THERMOWATT Kft ügyvezető igazgatója Együttműködési és Titoktartási Megállapodást írt alá a maláj Bluewater Partners Sdn Bhd vállalattal valamint aláírt Titoktartási Megállapodásokat cserélt az Indah Water Konsortium Sdn Bhd (IWK) vállalattal.

Tovább

THERMOWATT KFT. AZ ASTANAI VILÁGKIÁLLÍTÁSON

A Thermowatt Kft. sok szeretettel várja az érdeklődőket a 2017. június 10-én megnyitott EXPO 2017 Astana világkiállításon a magyar pavilonban. Cégünket 2017. július 2-ig találják meg a Kazah fővárosban.

Tovább

THERMOWATT EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁST KÖTÖTT A VIETNÁMI HOA BINH ÉPÍTŐIPARI ÉS INGATLANFEJLESZTŐ VÁLLALATTAL

Vietnám egyik legnagyobb építőipari vállalata, a Hoa Binh Construction & Real Estate Corporation építőipari kivitelező nagyvállalt tulajdonosa és vezetősége 2017. május 19-én Budapestre látogatott, hogy jobban megismerje a Thermowatt szennyvíz-hőt hasznosító fűtő-hűtő rendszereit, működésüket élőben is megtekintse.

Tovább

A THERMOWATT KFT. KIÁLLÍTÓKÉNT FOG SZEREPELNI A NEMZETKÖZI WASSER BERLIN EXPÓN MÁRCIUS 28-31-IG

Látogatókból idén már kiállítóként fog szerepelni a Thermowatt ezen a rangos eseményen a Water Scope Kft. csapattal csatlakozva március végén. A Wasser Berlin az egyetlen kiállítás mely képviseli az egész vízkörforgási szférát és ezért központi találkozási ponttá vált a nemzetközi víziparban. Az utóbbi 2015-ös expón 557 kiállító volt jelen 26 különböző országból.

Tovább

THERMOWATT ELŐADÁST TART A BWS 2016 EXPO INNOVÁCIÓS NAPJÁN

Örömmel jelentjük be, hogy a Budapest Víz Világtalálkozó ismét megrendezésre kerül 2016. november 28 és 30 között, melynek társeseményeként Fenntartható Vízipari Megoldások címmel szakkiállításra is sor kerül. A Szakkiállítás betekintést kíván adni a legjelentősebb vízipari újításokba az innováció, a versenyképesség és a technológia jegyében és a BWS 2016 Szakkiállítás Vízipari Innovációs Díj is átadásra kerül.

Tovább

HEAT4COOL: THERMOWATT KFT NEMZETKÖZI KONZORCIUMMAL H2020 TÁMOGATÁST NYERT

A THERMOWATT Kft. egy 13 tagú nemzetközi konzorciummal támogatást nyert a Horizon2020 program H2020-EEB-2016 kiírás keretében - HEAT4COOL projektnév alatt.

Tovább

MALAJZIAI NEMZETKÖZI KIÁLLÍTÁSON MUTATKOZOTT BE A THERMOWATT KFT.

A 2016 októberére szervezett Dél-Kelet ázsiai üzleti út második állomásaként THERMOWATT Kft. Kuala Lumpurban az IGEM 2016 - Nemzetközi Zöldtechnológiai Kiállítás és Konferencia kiállítója volt.

Tovább

AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG ENERGIA UNIÓ ROADSHOW-JA AZ EGYIK THERMOWATT RENDSZERT IS ÚTBA EJTETTE

„Az energia kidobása helyett hulladékból energia készül” – címezte találóan Maroš Šefčovič, az Európai Bizottság alelnöke azon blog-bejegyzését amelyet az „Energy Union Tour” Budapesti állomása (2015. június 16.) során tett látogatásáról írt. Az Energy Union Tour alapvetően arra szolgál, hogy az alelnök úr személyes látogatásával az Energia Unió fogalmát és a kérdés fontosságát minden tagállammal jobban megismertethesse.

Tovább

EU BUSINESS AVENUES 2015 ÉVI PROGRAMJÁVAL THERMOWATT SZINGAPÚRBAN ÉS VIETNÁMBAN JÁRT

Európai Uniós társfinanszírozott program keretén belül pályázatával THERMOWATT Kft. elnyerte annak lehetőségét, hogy részt vehetett a 2015. június 15-20. között Szingapúrban és Ho Chi Minh Cityben, Vietnámban megrendezésre került Business Mission héten.

Tovább

ÚJABB ELISMERÉS: THERMOWATT lett Abu Dhabiban az “Ingatlanpiaci Víz” nyertes innovátora

A THERMOWATT Kft.-t választották az „Ingatlanpiaci Víz” kategória legkiemelkedőbb fejlesztőjének az Innovate@IWS elnevezésű, fenntartható és innovatív technológiák által vívott versenyen, amely az Abu Dhabi Fenntarthatósági Hét al-eseményének, a MASDAR Institute fővédnöksége alatt zajló Nemzetközi Vízügyi Csúcstalálkozónak (IWS) részeként került megrendezésre.

Tovább

Ünnepélyes keretek között is átadásra került a Honvédkórház Thermowatt technológiás szennyvízhő hasznosító fűtő-hűtő rendszere

2014. október 7-én ünnepélyes keretek között adta át Tarlós István Budapest főváros főpolgármestere és Hende Csaba honvédelmi miniszter a Thermowatt Kft. tervezése nyomán és kivitelezésében megvalósult szennyvízhő hasznosító fűtő-hűtő rendszert.

Tovább

THERMOWATT a Romenvirotec kiállításon

Idén ellátogatunk a Romenvirotec kiállításra Bukarestbe, ahol romániai kivitelezőkkel, üzemeltetőkkel és egyéb szereplőkkel partnerkapcsolatok kialakítása a célunk. http://www.romenvirotec.ro/home

Tovább

Thermowatt Kft. a WEX Global 2014 konferencián

2014. február végén WEX konferencián (www.w-e-x.com) vettünk részt, ahol technológiánk egy kivitelezési projekttel – a Honvédkórház projekttel ismét részt vett a WEX Innovation díjakért folyó versenyben. Rendkívüli büszkeséggel számolhatunk be róla, hogy a nemzetközi fronton is neves zsűri a Honvédkórház területén megvalósított rendszerünket a legjobbnak ítélte a Water&Energy kategóriában.

Tovább

Európai Uniós pályázat 2014

A Thermowatt Kft. 2014-ban nyert egy Európai Uniós pályázatot, amelynek keretében elkészítette Nemzetközi Marketing stratégiáját és az online stratégiát.

Tovább

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján és 1996 óta lehetőségek kapnak a vállalatok, hogy tanúsítvány formájában is megmutathassák partnereik számára, hogy elismert, hitelképes, megbízható vállalatok. A THERMOWATT Kft. 2014-ben kapta meg az AA minősítést, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75%-a rendelkezik, ez is bizonyítja, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának a pénzügyi kockázata nagyon alacsony.