A tervezéstől az üzemeltetésig

Hogyan épül fel egy projekt?

Az első lépés a helyi adottságok felmérése: azonosítjuk a közelben lévő csatornákat és felmérjük a kapacitást, illetve a szennyvízhozamot. Miután kiderült, hogy található-e elegendő mennyiségű szennyvíz elérhető távolságban, elkezdődhetnek a mérnöki feladatok: az épület adottságának és az energiaigényeknek a felmérése. Az adatok alapján történik a rendszer tervezése, lehetséges megoldások kimunkálása.

A THERMOWATT Kft. által kínált szolgáltatás magában foglalja az egyéni igényekre szabott műszaki tervezést, a finanszírozási konstrukció kialakítását és az üzemeltetési feladatokat is.

A kivitelezés átadása előtt fontos a rendszer paraméterezése, a működés ellenőrzése, a hő- és egyéb adatok folyamatos mérése.

A folyamatos működés megkezdésétől minden beruházása esetén számítógépes programmal vezérelt távfelügyeletet működtetünk.

A számítógépes felügyelet elvégzi a szükséges paraméter ellenőrzéseket, monitorozza a működét, jelzi a működési változásokat és a programozott információk alapján előirányozza a karbantartási feladatokat. 

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján és 1996 óta lehetőségek kapnak a vállalatok, hogy tanúsítvány formájában is megmutathassák partnereik számára, hogy elismert, hitelképes, megbízható vállalatok. A THERMOWATT Kft. 2014-ben kapta meg az AA minősítést, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75%-a rendelkezik, ez is bizonyítja, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának a pénzügyi kockázata nagyon alacsony.