Elismerések, kitüntetések

A WEX Global Water Energy Exchange nemzetközi konferencián az innovatív technológiák/programok/projektek legjobbjai kerülnek díjazásra 8 kategóriában.

A benevezett technológiák/programok/projektek közül a vizes szakma világszinten elismert képviselőiből álló zsűri választják ki a legjobbakat.

A THERMOWATT  első elismerését 2013-ban kapta – az Aqualia Award for Innovation-t.  A hivatalos kategóriákon felül az egyik vezető spanyol szolgáltató, amely a hivatalos kategóriákon felül az egyik vezető spanyol szolgáltató, az Aqualia szponzorációja jóvoltából, a komplexen is legkiemelkedőbb innováció számára került átadásra

2014-ben a cég a budapesti Honvéd Kórház projekttel és a hozzá szükséges rendszerfejlesztési megoldással nyerte el a WEX Water&Energy Award-ot.

2015 februárjában az Abu Dhabiban megrendezésre kerülő International Water Summit keretében tartott, Innovate@IWS elnevezésű, fenntartható és innovatív technológiák által vívott versenyen az „Ingatlanpiaci Víz” kategória legkiemelkedőbb fejlesztőjének választották. (Részletek: Hírek

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján és 1996 óta lehetőségek kapnak a vállalatok, hogy tanúsítvány formájában is megmutathassák partnereik számára, hogy elismert, hitelképes, megbízható vállalatok. A THERMOWATT Kft. 2014-ben kapta meg az AA minősítést, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75%-a rendelkezik, ez is bizonyítja, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának a pénzügyi kockázata nagyon alacsony.